Huurvoorwaarden

Sadadu

is een vakantiewoning gelegen in Marloth Park in de provincie Mpumalanga. Ook Marloth Park is een wildreservaat grenzend aan het Kruger National Park . Het aanwezige wild loopt vrij rond door het park.

De huurder

dient Sadadu en het perceel op een goede en nette wijze te
bewonen en bij vertrek in de oorspronkelijke staat achter te laten.

Ook zijn de Huurder(s)

ten alle tijde aansprakelijk voor alle door hen veroorzaakte schade aan het vakantiehuis en de inventaris die tijdens de huurperiode zijn ontstaan.
We doen natuurlijk niet moeilijk over een glas, beker of bord.
De huurder dient zelf zorg te dragen voor een passende aansprakelijkheidsverzekering.
De verhuurder van Sadadu wijst elke verantwoordelijkheid af voor verlies, diefstal of beschadiging van bagage, persoonlijke eigendommen, voertuig of letsel.
Hetzelfde geldt voor onderbreking van water en elektriciteit.

De tarieven zijn inclusief:

1• Begin en eindschoonmaak.
2• bedlinnen en handdoeken, keuken en theedoeken.
3• TV ( DSTV acces)
4• Gas, water en electra.
5• Plaatselijke belastingen.
6• Gratis wifi is inclusief.
7• Beddengoed en handdoeken worden 1 keer per week verschoond.
8• Sadadu wordt door Field 24/7 gemonitord.
Zij zijn, ingeval van nood, met een druk op de rode knop op het alarm
aan de sleutelbos op te roepen.

Het leven in de bush

is heel anders dan in de stad daarom vragen wij u de tips en reglementen ter harte te nemen.

Respecteer ons huis en de inrichting,

wij zijn er zuinig op en hopen dat u   dat ook zult zijn

Ondervindt u problemen

neem dan contact op met onze caretaker Adele de Koker of rechtstreeks met ons.

Neem de

 

Afstand van aansprakelijkheid:

Sadadu aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor verloren spullen van de gasten voor claims, waaronder maar niet beperkt tot:

a) verantwoordelijkheid voor lichamelijk letsel, overlijden, ongeval, verloren, gestolen of beschadigde eigendommen, verlies van geestelijk of lichamelijk genot, vertraging of ongemak.

b) Vertragingen of wijzigingen in de planning of routes die zijn gemaakt door een persoon die voortvloeien uit een opzettelijke of nalatige handeling of verzuim,

c) de handeling of verzuim van een partij,

d) monetaire crisis, arbeidsproblemen, economische veranderingen, mechanisch onderhoud of constructie moeilijkheden of lawaai, klimatologische afwijkingen, lokale wetten, nieuwe of onverwachte omstandigheden;

e) extra kosten als gevolg van vertraging of veranderingen in de lucht of andere diensten, gemiste carrierverbindingen, vervangende accommodaties, beëindiging van de dienst, annulering van tickets, ziekte, staking, oorlog, quarantaine, bedrog, monetaire crisis, politieke of sociale onrust, ziekte, overmacht of andere gebeurtenissen buiten onze controle.

Dienovereenkomstig sluiten het gastenconvenant en gaan ermee akkoord dat Sadadu, de eigenaren en rechtverkrijgenden niet verantwoordelijk zijn voor enig letsel of schade. Daarom stemt elke gast ermee in dat hij of zij vrijwillig deelneemt aan alle activiteiten, risico’s en gebruik van de accommodatie, faciliteiten en apparatuur, en aanvaardt hierbij alle risico’s van letsel, ziekte, schade of verlies aan personen en eigendommen die resultaat.

Voor de interpretatie van de uitvoering en de handhaving van deze huisregels onderwerpen de partijen zich uitdrukkelijk aan de wetten van Marloth park en zien hierbij af van elk ander rechtsgebied dat nu of later van toepassing kan zijn.

What People Say About Us
Wil Vandaag Nog Terug..!!!.

Geweldig huis alle dieren voor de patio Ook bij problemen helpen de eigenaren waar ze maar kunnen top service we gaan snel weer.

                                             
28-02-18, Gerard, Gereisd Met partner

Wat een heerlijk huis,voelt als thuis. Marloth is heerlijk, de dieren prachtig en de bushbabies zitten voor altijd in mijn hart.

                                          
30-12-2017, Marianne, Gereisd Alleen
Geweldige plek waar je je meteen op je gemak voelt………

Marloth Park biedt zelf weinig voorzieningen, maar daar kom je ook niet voor , Sadadu is echt een geweldige plek! Een fijn huis met alles wat je nodig hebt. Een heerlijke braai en het is toch fantastisch als je met een biertje op het terras mag genieten van langslopende giraffes, kudu's, impala's en warthogs? Kortom: een aanrader!

                                              
18-08-17, Dietwin, Gereisd Met oudere kinderen