Safari Drives

Wij bieden ook geweldige safari Drives aan voor de gasten van Sadadu, zodat Uw vakantie compleet wordt en U bij thuiskomst kan vertellen over de avonturen die U heeft meegemaakt Al de safari Game drive’s worden gedaan in een open Safari wagen met een ervaren Guide welke met zijn kennis U zal vermaken en vertellen over alles wat u ziet

SAFARI GAME DRIVES 

href=”https://sadadu-holiday-huis-bij-het-krugerpark.com/wp-content/uploads/2019/08/saf5.jpg”>saf5
 

Safari-Game Drive gehele dag: inclusief ontbijt

Een betaalbare volledige dag safari in het Kruger National park. We starten wanneer de gate’s van het Krugerpark open gaan. En we eindigen tussen 16h30 en 17h00. U wordt opgehaald bij Sadadu en s’avonds daar ook weer afgezet.

De prijs is inclusief:

– Entree tot het Kruger Park. – De safari gamedrive zelf – soms een overheerlijk bush ontbijt van bacon met ei, gemaakt door uw guide   of een lunch pakket op een geweldige picknick spot in het Kruger Park * heeft u een speciaal dieet maak dit bekend bij de booking

Halve dag Safari- Game drive: zonder ontbijt

Een betaalbare halve dag safari in het Kruger National park. We starten wanneer de gate’s van het Krugerpark open gaan. En we eindigen tussen 12h30 en 13h00. U wordt opgehaald bij Sadadu en daar ook weer afgezet.

De prijs is inclusief:

– Entree tot het Kruger Park. – De safari gamedrive zelf * tijdens deze Safari stopt U bij een van de rest camps en U kunt daar zelf een ontbijt of iets van koffie nemen, dit op uw eigen kosten.

Sundowner – River drive

Deze Drive voert U langs de Crocodile River in Marloth park en duurt 2 hrs 30min , u ziet de prachtige zonsondergang over de rivier Regelmatig worden tijdens deze drive , Buffels en nijlpaarden gezien En met een beetje geluk ziet u de pride van 19 leeuwen die daar hun territory hebben liggend bij de rivier of jagend op buffel of andere dieren die komen om te drinken ook badende olifanten zijn een spektakel om te zien. Inclusief in de prijs is: – De drive zelf – 2 koude drankjes en snacks 

Bird Walks:

Elke maand een zaterdag zijn er Bird walks startend vanaf het Henk van Rooijen Park deze bird walks zijn gratis ook kunt u door de weeks een Birdwalk doen maar dan weer met een guide

Deze Safari Drives kunt U boeken in Marloth Park

 
Swaziland ( Eswatini )
Swaziland ( Eswatini )
Read More
Swaziland ( Eswatini )
Swaziland ( Eswatini )
Mpumalanga Golf Banen
Mpumalanga Golf Banen
Read More
Mpumalanga Golf Banen
Mpumalanga Golf Banen
Kruger National Park
Kruger National Park
Read More
Kruger National Park
Kruger National Park
Heeft u ooit !!!!
Heeft u ooit !!!!
Read More
Heeft u ooit !!!!
Heeft u ooit !!!!
Activiteiten Kruger Park
Activiteiten Kruger Park
Read More
Activiteiten Kruger Park
Activiteiten Kruger Park
Safari-Game Drive’s
Safari-Game Drive’s
Read More
Safari-Game Drive’s
Safari-Game Drive’s